MACOLOM “UTIŠAVAO” BUKU: Incident u Tivtu, povređen mladić

B. DABIĆ

19. 04. 2023. u 15:39

DRUŽENjE grupe tinejdžera nakon rođendanske žurke i bučno ponašanje isprovocirali su meštanina Donje Lastve, koji je 45 minuta iza ponoći izašao na ulicu i macolom krenuo da “utišava” omladinu.

МАЦОЛОМ  “УТИШАВАО” БУКУ: Инцидент у Тивту, повређен младић

Foto: Uprava policije

U incidentu ju povređen mladić iz Tivta A.G. (18), a naneta je materijalna šteta na dva vozila na kojima je polupao stakla.

Naime, meštanin Donje Lastve je, noseći macolu, nasrno je na grupu mladića i devojaka koji su nastavili druženje na loklanom putu nakon rođendanske žurke. Tridesetsedmogodišnji I.P.R. je prvo verbalno a onda i fizički, macolom, napao grupu tinejdžera u noći između utorka i srede. Navodno, neki od mladih su bili u pripitom stanju i pravili su buku, pa je I.P.R. koji stanuje u obližnoj kući, izašao na ulicu i sukobio se sa njima.

Napadnuto društvo je odmah pozvalo policiju koja je sinoć privela i saslušala sve aktere incidenta, uključujući I.P.R. koji živi stotinjak metara dalje od mesta gde u se bili okupili mladići i devojke. Tivćanin A.G. (18),  je odveden u bolnicu gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

I.P.R. je inače, prema nezvaničnim informacijama zaposlen u jednoj sekjuriti agenciji i radi kao zaštitar u Porto Montenegru, a u vreme incidenta nije bio na dužnosti.

Roditelji neke od dece koje je on sinoć napao, tvrde da je deci pritom uz psovke i uvrede, poručio da su oni „tatini i mamini sinovi koji voze skupe džipove“. Da se u Donjoj Lastvi ne može normalno živeti od buke i galame koju u kasnim večernjim satima stvaraju mladi što se okupljaju na tamošnjoj rivi, te da će im on „pokazati i naučit ih pameti“.

O incident je  obavešteno nadležno Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)