POMRSILI PLANOVE DPS-u: Kompanija To Montenegro odložila uobičajne letove Cirih-Podgorica 2. aprila

Novosti online

23. 03. 2023. u 12:07

KOMPANIJA To Montenegro odložila je uobičajeni termin leta iz Ciriha za Podgoricu 2. aprila za kasne večernje sate.

ПОМРСИЛИ ПЛАНОВЕ ДПС-у: Компанија То Монтенегро одложила уобичајне летове Цирих-Подгорица 2. априла

FOTO: Novosti

Kako je saopštio Boris Muratović, član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista, radi se o grubom kršenju izbornog procesa. Drugi krug predsedničkih izbora biće održan 2. aprila.

"Demokratska partija socijalista koristi priliku da izvesti javnost o grubom pokušaju zloupotrebe, odnosno direktnom pokušaju opstrukcije izbornog procesa od strane kompanije To Montenegro. Naime, prema aktuelnim najavama, pomenuta kompanija pomerila je uobičajeni termin leta iz Ciriha 2. aprila, za kasne večernje sate. Jasno je da iza toga stoji pokušaj da naša dijaspora bude osujećena da iskoristi svoje pravo glasa, a nadalje i strah protivkandidata od sve izvesnijeg poraza", naveo je Muratović.

Kako je istakao, DPS upozorava kompaniju To Montenegro da se ne bavi stvarima koje podležu krivičnoj odgovornosti, a naročito ne prema našoj dijaspori, koja je uvek bila lojalna svojoj državi.

"Naravno, šta god da učine, neće sprečiti crnogorske birače da iskažu svoj stav, a naročito ne dijasporu, kojoj je Vlada u kojoj je bio i Jakov Milatović na sve načine želela uskratiti pravo glasa u domovini", zaključio je Muratović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri