POSLALA UZNEMIRUJUĆU PORUKU, PA SKOČILA U MORAČU SA UNUKOM: Roditelji bebe panično tražili dete dok su ga heroji spasavali iz Morače

Novosti onlajn

21. 03. 2023. u 14:53

ŠEZDESETDVOGODIŠNjA K. K. stradala je juče oko 11.20 sati nakon što je sa dvomesečnim unučetom u naručju uskočila u reku Moraču. Žena je pre toga poslala uznemirujuću poruku roditeljima bebe, koji su u panici odmah izleteli iz kuće i tražili svoje dete, koje su u tom trenutku iz reke spasla četiri heroja.

ПОСЛАЛА УЗНЕМИРУЈУЋУ ПОРУКУ, ПА СКОЧИЛА У МОРАЧУ СА УНУКОМ: Родитељи бебе панично тражили дете док су га хероји спасавали из Мораче

Foto: V. K.

Beba je spasena, a beživotno telo njene babe izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da sa njim ode u smrt.

Njenog unuka iz vode su izvukli radnici podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldin Ibrahimović i Almir Mujak, kojima je pomagao Demaj Spejtim.

”Vijestima” je iz Uprave policije rečeno da su njih trojica nadomak Mosta Blaža Jovanovića obavljali radne zadatke, kada su videli da je beba u vodi. Prema istim informacijama, Ibrahimović i Mujak potrčali su ka reci i izvukli dečaka na obalu.

Bebici bez svesti život je vratio albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mesta.

Nedugo nakon toga, na obalu Morače stigla je ekipa Službe hitne medicinske pomoći, koja je bebu transportovala u dečju bolnicu.

Prema nezvaničnim saznanjima, beba je van životne opasnosti.

Gotovo istovremeno dok je ispod Mosta Blaža Jovanovića trajala borba za život, roditelji dvomesečnog deteta panično su ga tražili.

Iz kuće su izleteli nakon što je majci dečaka navodno stigla uznemirujuća poruka od šezdesetdvogodišnjakinje...

Pripadnik Uprave policije, koji je bio van dužnosti, odvezao ih je do dečje bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!