BEČIĆ: Milo me pomešao sa samim sobom

Марија Стевановић
Marija Stevanović

11. 03. 2023. u 19:46

EVO da odgovorim na prozivke serijski poraženog odlazećeg predsednika Crne Gore: U potpunosti razumem nerazumevanje odlazećeg predsednika kada je reč o značenju reči čast. Za njega postoji samo opravdanje totalitarne vladavine i korupcija i pljačka njegove političke družine.

БЕЧИЋ: Мило ме помешао са самим собом

Demokrate

Ovo je na konvenciji ''Put časti'' u Kolašinu kazao predsednički kandidat Demokrata Aleksa Bečić, ističući ''da je nečasno  da uopšte on bilo šta govori o časti i poštenju jer je on personifikacija nečasne Crne Gore''.

- Kada je reč o konkretnoj optužbi odlazećeg predsednika Crne Gore, da sam sa 11 godina hrabrio Miloševića, mora da me je pomešao sa samim sobom. To i ne čudi, posebno imajući u vidu da je posle 30. avgusta doživeo toliko poraza, da mu je halucinacija postala normalna stvar, a samoohrabrivanje uzaludna stvar. Istina je da sam kao mlad ušao u politiku, ali ne sa 11 godina. Ali, šta objašnjavati čoveku koji ima veze sa istinom taman koliko ja sa njegovim kriminalom, kazao je Bečić.

Da podsetimo, predsednički kandidat DPS Milo Đukanović je danas u Kolašinu kazao da se drugi njegov protivkandidat (Bečić) stalno poziva na čast.

- A rekao bih da biografija baš nije takva da bi mu davala to za pravo. Još kao poletarac Socijalističke narodne partije je sa Brankovog mosta hrabrio Miloševićev ratni pohod. Nakon toga je bio deo politike koja je ponosno bila protiv obnove nezavisnosti države Crne Gore. Nigde ih nije bilo na Cetinju kada je zasedao crnogorski parlament i kada smo se opredelili da idemo evropskim putem i da postanemo članica NATO-a. Njegovi saborci i ovih dana zajedno sa ljudima iz Demokratskog fronta, rekao bih, brutalno razaraju energetski sistem Crne Gore. Neće biti da je biografija koja bi davala pravo pozivanja na čast, kazao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024