VUČUROVIĆ: Spinovi i podmetanja ne mogu sprečiti pobedu Andrije Mandića

Марија Стевановић
Marija Stevanović

11. 02. 2023. u 20:08

TOKOM ove kampanje očekujemo razna podmetanja, spinovanja, prljavu kampanju, ali mi nećemo da idemo tim putem, i ništa nas ne može sprečiti da, zajedno sa građanima, dođemo do pobede i jedno je sigurno - predsednik Crne Gore će biti Andrija Mandić.

ВУЧУРОВИЋ: Спинови и подметања не могу спречити победу Андрије Мандића

Foto: DF

Ovo je na zvaničnom nalogu DF napisao poslanik Nove srpske demokratije Jovan Vučurović, povodom kandidature lidera DF Andrije Mandića za predsednika Crne Gore ističe da ih u  tome neće sprečiti ni neke NVO koje su služile bivšem režimu, a sad traže nove gazde. 

- Kampanja koju smo nedavno počeli biće ubedljivo najbolja i svakom građaninu ćemo preneti poruku našeg kandidata. 

Takođe, naši građani imaju priliku da budu deo testiranja najsavremenije digitalne tehnologije koju koriste predsednički kandidat Andrija Mandić i njegov tim i gde će građani biti anketirani o različitim pitanjima koja su relevantna za budućnost Crne Gore. Mi kao izborni štab iskazujemo zadovoljstvo što su građani u ogromnom procentu prihvatili ovakav način najsavremenije političke komunikacije i što su iskazali želju da i u narednom periodu sarađuju u realizaciji našeg zajedničkog projekta koji je za dobro Crne Gore i svih njenih građana. Dakle, intenziviraćemo ovaj način komunikacije, tvrdi Vučurović, koji ističe da je infrastruktura DF koja je najjača u Crnoj Gori, "svakodnevno aktivna i na terenu i razgovara sa građanima u svakom delu naše države, šireći poruku našeg kandidata, poruku pobede i pomirenja u Crnoj Gori". 

-Znam da su naši ljudi u kampanji učtivi i pristojni, ništa ne radimo na silu, nikoga ne ucenjujemo, kako su to neki radili u prethodnom periodu, već je sve u duhu demokratije i korektnosti, i u tom pravcu će se pobednička kampanja Andrije Mandića i nastaviti.

I ovom prilikom pozivamo svakog građanina da glasa za Andriju Mandića, čiji kvaliteti uveliko prevazilaze sve najavljene i ,,nenajavljene” kandidate. Dakle, da svi građani budu deo te istorijske pobede, kaže Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu