PALA PRESUDA ZA SINA BRANA MIĆUNOVIĆA: Kućni pritvor za njega i Kostića

V.K.

03. 02. 2023. u 12:51

Sin nikšićkog biznismena Brana Mićunovića Đorđe (31) i njegov brat od ujaka Lazar Kostić (26) osuđeni su na dva meseca kućnog pritvora zbog fizičkog sukoba sa trojicom policajaca.

ПАЛА ПРЕСУДА ЗА СИНА БРАНА МИЋУНОВИЋА: Кућни притвор за њега и Костића

Foto: Printskrin/Instagram

Tako je odlučio sudija Osnovnog suda u Nikšiću Sava Mušikić. On je, kako je saopštio, uzeo u obzir olakšavajuće okolnosti - da je reč o mladim ljudima koji nisu osuđivani, koji su priznali krivicu i izvinili se policajcima.

Mićunović i Kostić su se 26. novembra prošle godine u jednom svadbenom salonu u Nikšiću sukobili sa trojicom policajaca. Na glavnom pretresu u sudnici Osnovnog suda u  Nikšiću oni su priznali krivicu, izvinili se policajcima Miloradu Nediću, Pavlu Ognjenoviću i Dušku Miškoviću i kazali da su toga dana bili u alkoholisanom stanju tako da nisu bili svesni svojih postupaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)