USIJANA ANTISRPSKA KAMPANJA: Andrija Mandić o napadima na Marka Kovačevića

V.K.

18. 01. 2023. u 17:49

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić, izjavio je da je aktuelna antisrpska kampanja u Crnoj Gori došla do tačke usijanja.

УСИЈАНА АНТИСРПСКА КАМПАЊА: Андрија Мандић о нападима на Марка Ковачевића

Foto: V. Kadić

– Antisrpska kampanja ponovo pokrenuta u Crnoj Gori prevazilazi sve granice dosadašnjih napada na naš narod. Tu akciju su doveli do usijanja ostrašćeni mediji, duboko svesni posledica svojih postupaka - saopštio je Mandić.

On je pozvao sve koji su pokrenuli kampanju protiv predsednika opštine Nikšić Marka Kovačevića, da zaustave svako dalje zaoštravanje situacije.

– Zbog toga je jedan od najboljih mladih srpskih političara u Crnoj Gori, Marko Kovačević, izložen monstruoznim nasrtajima, pretnjama i uvredama. Pozivam one koji su sve ovo pokrenuli da se zaustave jer dodatno zaoštravanje situacije nije ni najmanje dobro za budućnost ove zemlje - poručio je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost