NACIONALE: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Novosti online

14. 05. 2024. u 20:04

GRUPA Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

НАЦИОНАЛЕ: Мушкарци који су у згради Општине Лепосавић користили кокаин на фотографији са Вокријем и Радомировићем

Foto: Novosti

Nacionale navodi da je reč o policijskom službeniku u Leposaviću Pavlu Radoviću i o Slađanu Mijailoviću, koji su nakon snimaka i otpušteni.

Portal dodaje da su njih dvojica konzumirali kokain zajedno sa potpredsednicom opštine Leposavić Draganom Miletić, koju je nedugo zatim predsednik opštine Ljuljzim Hetemi razrešio te funkcije.

Na pitanje zašto su sa njim na fotografiji dvojica zaposlenih u Leposaviću koji su uhvaćeni kako konzumiraju kokain u opštini, Radomirović na Nacionale nije odgovorio.

Sa druge strane, Dragana Miletić je na pitanje da li su se oni vratili na posao, odgovorila da "fotografije govore više od reči", dodajući da ih "Hetemi nije angažovao, jer nema veze sa Radomirovićem".

-Pitajte Radomirovića ko ih je prihvatio. Hetemi ih nikada nije angažovao, rekla je Miletić, dodajući da je "iznenađena izostankom odgovora Radomirovića" na pitanje portala Nacionale.

Inače, Radomirović je na svom Fejsbuku objavio fotografije susreta grupe Srba sa severa sa Kati Šneberger, koja se otvoreno zalaže i podržava nezavinost Kosova.

Oni su prilikom susreta razvili transparent "Ovo je Evropa".

-Od bilborda sa šovinističkim motivima "Ovo je Srbija" koje sponzoriše Beograd do "Ovo je Evropa" grupe Srba sa severa - svakako bi predstavljao najpoželjniji zaokret za Kosovo, konstatuje Nacionale.

kosovo-online.com

BONUS VIDEO - RUSKA ARTILjERIJA NA DELU: jedinica gađala položaje ukrajinske vojske na frontu u Hersonu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)