BURNA SEDNICA SO ANDRIJEVICA: Smenjen potpredsednik Opštine Vesko Raketić (DF)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

15. 12. 2022. u 14:42

POTPREDSEDNIK Opštine Andrijevica Vesko Raketić (DF). Smenjen je sa te funkcije na zahtev predsednika Opštine Željka Ćulafića (SNP).

БУРНА СЕДНИЦА СО АНДРИЈЕВИЦА: Смењен потпредседник Општине Веско Ракетић (ДФ)

Goto M. S

On je smenjem glasovima 16 odbirnika. Za njegovu smenu glasali su odbornici opozicione DPS, jedan odbornik Demokrata koje su u vladajućoj koaliciji koju još čine SNP i DF.

Odbornici SNP bili su uzdržani prilikom odlućivanja o smeni Raketića, inače predsednika Opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Andrijevici, dok građani koji su pokušali da spreče smetu Raketića nisu dozvolili ulazak u salu šefu Kluba odbornika Nove srpske demokratije Miodragu LakijuLakićeviću, koji je želeo da glasa za smenu Raketića.

Zasedanje SO Andrijevica praćeno je velikom tenzijom u gradu, a red pred dvoranom Centra za kuluturu gde je sednica održana održavali su pripadnici Uprave policije.

Za red u sali staralo se privatno obezbeđenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

(UŽIVO) MOĆNE REČI VUČIĆA NA GENERALNOJ SKUPŠTINI UN: Predsednik Srbije sasuo celom svetu istinu u lice