EVO ŠTA SE ZAPRAVO DESILO Knežević: Iz bezbednosnog sektora opstruirali istragu o nestalom kokainu!

Novosti online

24. 11. 2022. u 15:09

PREDSEDNIK skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost, Milan Knežević (DF), prokomentarisao je oslobađajuću presudu Budimiru i Marini Krstović za šverc kokaina.

ЕВО ШТА СЕ ЗАПРАВО ДЕСИЛО Кнежевић: Из безбедносног сектора опструирали истрагу о несталом кокаину!

Milan Knežević, Foto Skupština CG

-Oslobađajuća presuda Budimiru i Marini Krstović predstavlja logičan ishod jednog postupka koji je od samog početka ukazivao da su ovo dvoje ljudi žrtve mnogo ozbiljnije igre u kojoj su učestvovali đelovi izvršne vlasti, policije i tužilaštva – rekao je on.

Knežević je istakao da je zabrinjavajuće što je prilikom akcije zaplene kokaina nestalo 200 kg istog, i da do dana dansšnjeg ne znamo da li je uopšte pokrenuta istraga u tom pravcu

– Posebno je zabrinjavajuće što je prilikom akcije zapljene kokaina nestalo 200 kg istog, i da do dana današnjeg ne znamo da li je uopšte pokrenuta istraga u tom pravcu. Što jasno navodi na sumnju da je neko u bezbjednosnom sektoru i nivoima odlučivanja namjero opstruirao ovu akciju kako se nikad ne bi utvrdilo ko je stvarni naručilac ove pošiljke, a da se Krstovići kriminalizuju i nanese im se ogromna šteta u svakom smislu – dodao je on.

Podsetimo Budimir i Marina Krstović po presudi Višeg suda u Podgorici, oslobođeni su danas optužbi za šverc više od tone kokaina.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TRAŽIO SAM JE PO JUTJUBU: Poznati srpski fudbaler ludo voleo Maju Manojlović