MANDIĆ: Tražimo samo ono što nam je narod dao

V.K.

16. 11. 2022. u 18:58

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić najavio je će predstavnici tog političkog saveza prisustvovati sastanku koji je za petak zakazala predsednica Skupštine Danijela Đurović.

МАНДИЋ: Тражимо само оно што нам је народ дао

Foto: V. K.

Mandić je nakon sednice predstavnika parlamentarne većine kazao novinarima da će DF glasati za sve kandidate za Ustavni sud i pozvao opoziciju da dođu na sednicu Parlamenta i glasaju za one kandidate za koje misle da mogu da odgovore toj dužnosti.

- Na sastanku smo doneli odluku da zajednički delujemo u narednom periodu. Što se tiče opozicije, znate kako je prošla na lokalnim izborima i nije teško zaključiti što se otvaraju mnoge druge teme, rekao je Mandić, ocenjjući da je današnji sastanak važan iz dva razloga - da javnost podseti da je parlamentarna većina spremna da preuzme odgovornost za formiranje vlade, da ima mandatara i da je označila predsednika države kao uzurpatora.

Veoma je važno, nastavio je on, da međunarodnoj javnosti pošaljemo poruku da postoji parlamentarna većina i da se i u Crnoj Gori donose odluke kao i u njihovim demokratskim državama.

- Tražimo samo ono što nam je narod dao, a kada dođu izbori glas naroda će odlučiti ko će biti parlamentarna većina. Imali smo veoma uspešan sastanak danas i time smo učvrstili zajedničko delovanje - poručio  je Mandić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!