PREDAO PUŠKU PA NAPAO POLICIJU: Hapšenje u policijskoj stanici na Cetinju

Марија Стевановић
Marija Stevanović

15. 11. 2022. u 20:47

SLUŽBENICI Odeljenja bezbednosti Cetinje su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, uhapsili D.T. (43) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

ПРЕДАО ПУШКУ ПА НАПАО ПОЛИЦИЈУ: Хапшење у полицијској станици на Цетињу

Foto D. Milovanović

- Danas oko 9,45 časova u službene prostorije policije došao je D.T., koji je sa sobom doneo lovačku poluautomatsku pušku u nameri da je preda policiji, koju je odmah preuzeo službenik policije. Za vreme boravka u službenim prostorijama D.T. je službenicima upućivao ozbiljne pretnje i uvrede, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor i pokušao fizički da napadne jednog službenika policije, u čemu je sprečen - saopštila je Uprava policije Crne Gore, uz tvrdnju da su njeni pripadnici inicirali kod nadležnog tužioca zahtev za pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, koji je odrađen nakon pribavljene naradbe.

Tom prilikom pronađena je puška i rukohvat od puške. O svemu je upoznat državni tužilc koji je naložio da se pronađeno oružje i lovačka puška, koja je prethodno predata policiji, upute na veštačenje, nakočn čega će se izjasniti o kvalifikaciji dela.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda