"POBEDA JE NAŠA": Dr Jelena Borovinić Bojović govorila na skupu koalicije "Za budućnost Podgorice"

V.K.

12. 10. 2022. u 07:40

U PODGORICI je održan veliki promotivni skup povodom predstavljanja programa koalicije "Za budućnost Podgorice", na kom je govorila nosilac liste dr Jelena Borovinić Bojović.

ПОБЕДА ЈЕ НАША: Др Јелена Боровинић Бојовић говорила на скупу коалиције За будућност Подгорице

Foto: Jutjub/Nova srpska demokratija

Kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije "Za budućnost Podgorice" dr Jelena Borovinić Bojović kazala je da je njihova obaveza da formiraju socijalni fond i pomognu svima kojima je pomoć potrebna - samohranim majkama, penzionerima ali i svima ostalima. 
 
- Naša je obaveza da se dogovaramo sa građanima. Da građani odlučuju. Uvodimo instituciju brzog političkog odgovora tako da su političari u glavnom gradu dužni da građanima odgovore u roku od 48 sati - kazala je dr Borovinić Bojović. 
Ona je istakla da nema nikakve dileme da je 23. oktobar dan velike pobede.
 
- Hoćemo da obezbedimo prijatan život za sve naše sugrađane. Naši politički protivnici ponavljaju stare optužbe i opet ponavljaju prazna obećanja. Ali mi donosimo lep, ugodan i pristojan život ne samo u Podgorici nego i svugde u Crnoj Gori. Naš jedini cilj je bolja budućnost Podgorice, naglasilaje dr Borovinić Bojović. 
 
Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović istakao je: ima li boljeg odgovora Lajčaku i ekipi da pokažemo da imamo snagu naroda uz nas, iskrenu snagu naroda. 
 
- Samo glasovi za našu listu garantuju smenu DPS-a u Podgorici - rekao je Radunović i poželeo sreću na izborima budućoj gradonačelnici dr Jeleni Borovinić Bojović.
 
Narodna poslanica Demokratskog fronta i nositeljka liste Demokratskog fronta "Za budućnost Bara" Maja Vukićević kazala je da je mnogo razloga za smenu onih koji su Podgoricu doživljavali kao privatno vlasništvo. 
 
- Pobeda u Podgorici biće finalan udarac organizovanoj kriminalnoj grupi koja sebe naziva politička partija - kazala je Vukićevićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!