"NAJO, ZAGRLI IH JAKO U NARUČJE SVOJE" Reči porodice ubijene Nataše kidaju dušu - navršava se 40 dana od masakra na Cetinju (FOTO)

V. K.

19. 09. 2022. u 10:36

ČETRDESET dana navršilo se od tragičnog događaja na Cetinju u kojem je Vuk Borilović (34) ubio deset sugrađana, rođaka i komšija. Progovorila je porodica ubijene Nataše Martinović (35) koja je prva usmrćena sa sinovima.

НАЈО, ЗАГРЛИ ИХ ЈАКО У НАРУЧЈЕ СВОЈЕ Речи породице убијене Наташе кидају душу - навршава се 40 дана од масакра на Цетињу (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Krik do neba. Anđeli naši, naše izgubljene sreće, krvnička ruka zajedno sa svojom porodicom uze vam živote, vašu mladost, lepotu i sve snove vam sruši. Monstrumi nisu od njihove zlobe, mržnje i ljubomore mogli da gledaju vas srećne, lepe i uspešne. Najo, lepoto, lavice naša, ne možemo i nećemo da prihvatimo da nam nećeš više doći sa tvoja dva anđela, onako srećni, nasmejani kao zadnjeg dana kada ste nam izginuli. Tvoj tajo i brat su slomljeni od bola i velike tuge za vama. A ja, Najo moja, živim sa pola života, da bih ti brata, a njihovog uja održala u životu. Znam, srećo moja, da bi i to tvoja želja bila, jer ste se voleli neizmerno. Vaši kratki životi su nas učinili najsrećnijim, zato, sreće naše, neće proći nijedan sekund da ne budete deo našeg života koji će biti težak sve dok vam se ne pridružimo. Kako će vam vaš Roki, krvnici mu dom iskopaše - navodi se u čitulji Natašinog dede Bate, bake Vesne i ujaka Nebojše.

Čitulju je napisao i Miloš Martinović, koji je izgubio dva sina i suprugu.

- Anđeli moji, što da traže oči moje umorne kad vas više videti neće. Najo, zagrli ih jako u naručje svoje. Nisam uspeo ispuniti sve što smo planirali, zla sudbina mi nije dozvolila da vam kažem koliko vas volim. Živećete večno u ovom ranjenom srcu. Vaš Roki.

Vuk Borilović je 12. avgusta ubio podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njene sinove Mašana (11) i Marka (8), potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu (74) Drecun, a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru (52) Radunović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a