CRNA Gora je nema posle tragedije na Cetinju. Neverica i tuga zavladali su crnogorskom prestonicom.

Komentari (3)

Marko

14.08.2022. 11:57

Postavlja se pitanje šta je radila policija tih sat vremena dok je taj ubica punio lovačku pušku i sasuo stotinjak metaka. To nije automatsaka puška i potrebno je vreme između punjenja. Crnogorska policija kao i naša zapošljava momke sa nekom srednjom školom, obučava ih 2-3 meseca i neiskusne pošalje na ulicu. Oni se najverovatnije nisu snašli, posakrivali se po kućama i iza ograda i čekali da dobiju dozvolu da pucaju. Da su reagovali na vreme bilo bi manje mrtvih.

Nikita Petrovic

14.08.2022. 12:20

tuga je pregolema katastrofa ljudska,naklon sa saućeščem porodici,svuda po svetu postoji masovno ubijanje,modus je postavljen reće norvežanin i pobi celo ostrvo studenata biće da nam nije lako da odživljavamo svoje živote sociopatologija postaje stil života,daleko je čovek kao biće plave planete dosegao i sada primitivno gura dalje,vradzbine i bog je pagansko verovanje jer ne postoji a sam isus sin božiji nikada nije hodao po vodi

Velimir

14.08.2022. 12:58

Moguće je sve. Moja maćeha se udala za mog oca kad sam imao pet godina. Bio sam joj smetnja od početka. Posle godinu dana je dobila muško dete sa mojim ocem. Ali je to nije sprečilo da mi pravi crnu magiju, udara pesnicom po mojoj šaci koja stoji pored sveske na stolu jer radim domaći a ne znam zadatak (govorimo o detetu od 7 - 8 godina). Vuče za uši tako krvnički da mi je pucala koža na spoju ušne školjke i glave. Da mi nije bilo babe - pozelenila bi trava po meni davnih dana.