LOPOV UPAO U KUĆU, UREDNIK GA IZNENADIO: Drama u kući urednika portala ''Berane onlajn'' Nikole Uroševića

M. S.

10. 08. 2022. u 14:39

DRAMA u kuću urednika i vlasnika portala ''Berane onlajn'' Nikole Uroševića, koja se zbila u utorak veče, za sada je okončana ''samo'' odnošenjem tri vredne opreme neophodne za rad portala, koji zbog toga nije bio neko vreme u funkciji.

ЛОПОВ УПАО У КУЋУ, УРЕДНИК ГА ИЗНЕНАДИО: Драма у кући уредника портала Беране онлајн Николе Урошевића

Foto: B.D.

- Provalnik je ušao preko prozora od kupatila oko dva sata posle ponoći. Odalo ga je šuškanje. Ustao sam i zatekao ga u hodniku u pokušaju da mi ukrade i patike. Pitao sam ga šta to radi, a on je krenuo da beži. U otimanju oko jednog od telefona zateturao se, ispustivši telefon. Prepoznao sam ga i odmah pozvao policiju, koja nije mogla odmah da ga nađe kući - priča Urošević, koji je imao viđenje sa osobom koju je pred tužiocem označio kao napadača na njegovu imovinu.

- Očekujem da se tužilaštvo oglasi. Policija je valjda izuzela otiske sa telefona. Ranije sam dobijao pretnje zbog objava na portalu i stranicima na društvenim mrežama. Očekujem brzu reakciju tužilaštva i istražnih organa, kako bi svoj posao mogao nesmetano i bez bojazni da obavljam. Pozivam sve relavantne adrese da obezbede uslove za rad nas novinara, koji smo svakodnevno meta napada - kaže Urošević.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama saopšteno je da je  ceo slučaj kvalifikovan kao krivično delo teške krađe, da je naloženo veštačenje nakon čijih rezultata će eventualno biti podignuta optužnica protiv Beranca R.J., osumnjičenog da je upao u kuću Uroševića. Uhapšenom je određeno zadržavanje do 72 sata.

                

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)