AMBASADOR BOŽOVIĆ U HERCEG NOVOM: Posetio "FK Obilić", domaćini mu priredili sjajan doček

V. K.

07. 08. 2022. u 18:19

AMBASADOR Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović, u pratnji generalnog konzula Republike Srbije Zorana Dojčinovića posetili su stadion FK „OBILIĆ“ u Herceg Novom gde su našli na izuzetnu dobrodošlicu uprave kluba, navijača i prijatelja.

АМБАСАДОР БОЖОВИЋ У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Посетио ФК Обилић, домаћини му приредили сјајан дочек

Foto: Privatna arhiva

Domaćini su podsetili da je mnogo gostiju dolazilo na njihov mali stadion, ali da će uvek pamtiti oktobar 2020. godine kada je na stadion stigla – Srbija!

Foto: Privatna arhiva

- Danas, gledano unazad, mnogo toga se izdešavalo, vetrovi istorije duvaju i nose nejake ali neke ljude, emocije i sećanja, nikako ne mogu da pomere iz čistoga i hrabrog srca. Uskoro nam u grad dolazi naš patrijarh, dolazi kod nas, među svoj narod. Pamtiće Herceg Novi taj dan, dokle god bude Novoga i Novljana, pamtiće i ponosiće se. Bićemo i mi svi tu, kao što smo i pre i kao što ćemo uvek biti, sve sa nadom da ćemo tom prilikom ponovo sresti svoga dragog prijatelja i najveću podršku, našeg ambasadora. Verujemo u to jer neke se stvari samo dese, tako, kao i ona, tog oktobra 2020, poručili su domaćini, na čemu im se toplim rečima zahvalio ambasador Vladimir Božović:

Foto: Privatna arhiva

- Čestitam na svim dosadašnjim uspesima koji su u uslovima kada je teško nositi tako veliko i časno ime kao vaše ravni podvigu. Radujem se našem ponovnom susretu i srdačno vas pozdravljam u ime Ambasade Republike Srbije i svoje lično ime. Živele Srbija i Crna Gora i njihovo večno bratstvo i prijateljstvo. Živeo besmrtni Obilić - kazao je ambasador Božović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati