MUGOŠIN SIN SE OPORAVLJA, RASPISANA POTERNICA ZA NOVOPAZARCEM: Operisan crnogorski policajac povređen u diskoteci u Sutomoru

B. D.

18. 07. 2022. u 21:55

POLICAJAC Novak Mugoša (22), koji je teško ranjen u noći između subote i nedelje, u tuči u diskoteci "Habana", tokom nastupa Teodore Džehverović u Sutomoru, u stabilnom je stanju, dok su sa lakšim povredama prošle njegove kolege Saša Sekulić i Veselin Milošević.

МУГОШИН СИН СЕ ОПОРАВЉА, РАСПИСАНА ПОТЕРНИЦА ЗА НОВОПАЗАРЦЕМ: Оперисан црногорски полицајац повређен у дискотеци у Сутомору

Foto Ilustracija

Zbog napada na njih, poternica je raspisana za A. H. (25) iz Nemačke, nastanjenim u Novom Pazaru, koji im je sečivom dužine 10 centimetara zadao više ubodnih rana, nakon čega se dao u bekstvo. Pazarcu se na teret stavlja teško delo protiv života i tela u pokušaju na štetu tri policijska službenika.

Direktor Opšte bolnice Bar dr Igor Karišik kazao je, za "Novosti", da je Mugoša operisan i da je njegovo stanje stabilno.

- Nalazi se u jedinici intenzivne nege - kazao je dr Karišik.

Mugoša je, inače, sin sudije Suzane Mugoše, koja je javnosti poznata po suđenju protiv lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića u slučaju nazvanom "Državni udar", koji su mnogi okarakterisali kao lažan proces, dok je njen sin takođe poznat crnogorskoj javnosti po kontroverznom snimku na kom pendrekom udara jastuk.

Incident u sutomorskoj diskoteci dogodio se tri sata iza ponoći. Iz Uprave crnogorske policije su naveli da Mugoša, Sekulić i Milošević nisu bili na dužnosti. Oni su se, navodno, umešali u incident u lokalu, tačnije reagovali su nakon što su se A. H. i njegovi poznanici A. B, B. B, H. R. i E. B. posvađali sa devojkama koje su, takođe, bile gosti diskoteke.

INCIDENT I U ULCINjU

CRNOGORSKA policija je saopštila je su tokom vikenda povređena čak četvorica njihovih kolega u noćnim klubovima u Sutomoru i Ulcinju. Iz Uprave policije navode da policajci nisu bili na dužnosti kada su povređeni, a svedoci nemilih incidenata tvrde da su radili kao pripadnici obezbeđenja diskoteka u Sutomoru i Ulcinju. Policajac Miradin Paljević ranjen je u ulcinjskoj diskoteci "X20" na Maloj plaži, u noći između nedelje i ponedeljka, a zbog sumnje da ga je nožem povredio, uhapšen je Erlind Rustemaj. Šta je prethodilo incidentu zasada nije poznato.

Svedoci nemilog događaja tvrde da su se devojke obratile obezbeđenju i tražile zaštitu od mladića. Ubrzo nakon toga, Pazarac je ranio policajce i pobegao.

Prema jednoj verziji, sva trojica policajaca, bila su takođe gosti u klubu, a prema drugoj, u tom objektu bili su angažovani kao obezbeđenje. Informacija da su u "Habani" radili kao obezbeđenje, međutim, nije zvanično potvrđena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna