POTRAGA ZA POLICAJCEM NEMANJOM KOPRIVICOM U NIKŠIĆU: Sumnja se da je ranio Željka Radulovića

S.Đ.

18. 07. 2022. u 16:31

NIKŠIĆKA policija, kako pouzdano saznajemo raspisala je lokalnu poternicu za svojim kolegom i sugrađaninom Nemanjom Koprivicom, kako bi ga saslušali u vezi pucnjave od 13. jula kada je hicem uz pištolja ranjnen Željko Radulović.

ПОТРАГА ЗА ПОЛИЦАЈЦЕМ НЕМАЊОМ КОПРИВИЦОМ У НИКШИЋУ: Сумња се да је ранио Жељка Радуловића

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

Prema prvim informacija, do sada prikupljeni dokazi ukazuju na sumnju da je upravo on te noći na Trgu Šaka Petrovića u Nikšiću pucao Raduloviću u nogu. To je potvrđeno i zvanično iz Uprave policije.

- Pripadnici policije potražuju službenika Uprave policije N.K. zbog sumnje da je upotrebom vatrenog oružja naneo povrede Ž.R. u sredu 13. jula 2022. godine u Nikšiću. U toku su intenzivne potražne aktivnosti pripadnika Uprave policije na lociranju N.K. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji događaja - piše u saopštenju.

Ranjeni Radulović je sin Ranka Radulovića kojem se sudi zbog optužbe da je jedan od organizatora višečlane kriminalne grupe koja je sa pripadnicima škaljarskog i skadarskog kriminalnog klana planirala likvidaciju bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, više pripadnika kavačkog kriminalnog klana, ali i više bivših funkcionera UP, među kojima i oca odbeglog policajca Duška Koprivicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna