NEVEROVATAN SLUČAJ U CRNOJ GORI: Dečak od 15 godina vozio 200 na sat, policija mu stavila lisice

Novosti online

24. 05. 2022. u 07:22

TRI muškarca, od kojih je jedan maloletan, uhapšena su jer su upravljala vozilom brzinom većom od 100 kilometara na čas od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica - Bar, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

НЕВЕРОВАТАН СЛУЧАЈ У ЦРНОЈ ГОРИ: Дечак од 15 година возио 200 на сат, полиција му ставила лисице

Foto: Uprava policije Crne Gore

U mestu Goričani juče je kontrolisan R. B. (15) koji je upravljao automobilom brzinom od 201 kilometar na čas na delu puta gde je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen zbog prekršaja u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gde mu je izrečena vaspitna mera - ukor, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Grupe policije za bezbednost saobraćaja juče su kontrolisali S. N. (61) koji je upravljao automobilom brzinom od 194 kilometra na čas na delu puta gde je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje gde je kažnjen novčanom kaznom od 800 evra.

Danas je kontrolisan Đ. P. (22) koji je upravljao automobilom brzinom od 200 kilometara na čas na delu puta gde je brzina ograničena do 80 kilometara. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje u dalju nadležnost.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU - Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SANJA KUŽET SMRŠALA 18 KILA: Iz ishrane izbacila JEDNU namirnicu