CRNOGORAC IZ BIJELOG POLJA OCA GAĐAO BUREKOM: Osuđen na 10 meseci zatvora zbog nasilja u porodici

Novosti onlajn

14. 05. 2022. u 08:04

SUDIJA Osnovnog suda u Bijelom Polju Radomir Kljajević osudio je na deset meseci zatvora M. N. iz Bijelog Polja zbog nasilja u porodici i porodičnoj zajednici jer je oca gađao burekom.

ЦРНОГОРАЦ ИЗ БИЈЕЛОГ ПОЉА ОЦА ГАЂАО БУРЕКОМ: Осуђен на 10 месеци затвора због насиља у породици

Foto D. Alihodžić

Prema optužnici, M.N. je 26. marta, oko 10 sati, u svojoj porodičnoj kući u jednom bjelopoljskom prigradskom naselju, „primenom grubog nasilja narušio duševni integritet svog oca“.

Prvo je na njega vikao, a potom ga gađao burekom koji je prethodno jeo, kao i plastičnom posudom i pogodio ga u glavu, „što je kod njegovog oca izazvalo osjećaj straha i ugroženosti“, navodi se u presudi, piše „Dan“.

 

BONUS VIDEO: 

UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)