ANDRIJA MANDIĆ: Ko god se uhvatio sa DPS-om nestao je sa političke scene

Novosti onlajn

18. 03. 2022. u 13:08

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić na pres-konferenciji kazao je da su u obavezi da odgovore na sinoćne optužbe koje je izneo predsednik Crne Gore Milo Đukanović na TVCG.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Ко год се ухватио са ДПС-ом нестао је са политичке сцене

Foto: V. K.

- DF i DPS treba da ukrste argumente da ne bi odlučivali oni koji imaju dva-tri mandata i odlučuju o sudbini. Intervju Mila Đukanovića je obilovao čitavim nizom opasnih formulacija, podmetanjima i progandama. Svi su imali priliku da se uvere kako je montiran čitav postupak oko lažnog državnog udara. Katnić je zaslužio da odgovara zbog svega što je radio u tom, ali i čitavom nizu postupaka. Đukanović je dokazao da nema besplatnog ručka, a kamoli besplatne podrške. Oni neće odustati od toga da drže ikakvu reč, sem one glavne - naglasio je Mandić.

Bitno im je, kako je dodao, da ovo čuju birači SNP-a, i URA, te da je njima namenjena uloga Pozitivne Crne Gore.

foto: V.K.

- Ko se god uhvatio sa DPS-om završio je kao prošlost političke scene, a i sad se takav scenario sprema - dodao je Mandić.

- Opasni intervju Đukanovića je poruka za sve nas, ali i za URA i SNP. Ulazimo u završnu fazu povratka DPS na vlast u Crnoj Gori, ovo je jedan od momenata kad je ozbiljnim partijama važno upozorenje. Nadamo se da će ovo dopreti do mozgova SNP-a URA, da Đukanović želi DPS da vrati na vlast - naglasio je on.

(In4s)

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)