ODRŽAN SASTANAK PODGORIČKOG ODBORA SNP: Prisustvovao i Joković, zna se kako će biti formirana nova vlada

V. K.

16. 03. 2022. u 21:08

ODLUKA Glavnog odbora Socijalističke narodne partije da se krene u pregovore oko formiranja manjinske vlade, potvrdila je jedinstvo i stabilnost partije i utrla put za dalje delovanje na tom planu, ističe se u saopštenju ove partije nakon sastanka podgoričkog Odbora.

ОДРЖАН САСТАНАК ПОДГОРИЧКОГ ОДБОРА СНП: Присуствовао и Јоковић, зна се како ће бити формирана нова влада

Foto SNP

- Zna se kako i na koji način će nova vlada biti formirana, ko će je činiti i koji kadrovi će predstavljati SNP.

Sastanku je prisustvovao i lider Vladimir Joković sa saradnicima.

- Članstvo i simpatizeri SNP punih 25 godina imaju jasan i otvoren odnos ali pitanja i pojašnjenja nikada nije dosta. Posebno u aktuelnom trenutku, kada je naša partija na udaru od strane političkih protivnika ali i pojedinih članova i simpatizera koji nisu dovoljno upoznati sa situacijom. Odluka Glavnog odbora da se krene u pregovore oko formiranja manjinske vlade, potvrdila je jedinstvo i stabilnost Socijalističke narodne partije i utrla put za dalje delovanje na tom planu. Prethodno su Izvršni odbor Odbora SNP Glavnog grada i Odbor , dali punu podršku rukovodstvu Partije da se uđe u pregovore oko manjinske vlade ocenjujući da je to jedini mogući i ispravni način za izlazak iz trenutne političke krize - navodi se u saopštenju SNP-a, dodajući da se "u ovu priču", kako je pojašnjeno na sastanku, "nije krenulo iz nebuha".

- Zna se kako i na koji način će nova Vlada biti formirana, ko će je činiti i koji kadrovi će predstavljati SNP. I za podršku zakonima koji budu predlagani, postoji dovoljna većina. Zašto Demokratski front i Demokrate ne bi podržali Zakon o lustraciji, Zakon o poreklu imovine, zakon o popisu, izborne zakone kojima bi se prečistili birački spiskovi i omogućili fer i demokratski izbori? Za te “projekte” nisu potrebni glasovi DPS-a.

Sa sastanka je poslata poruka da rukovodstvo partije ima punu podršku članova i simpatizera za nastavak priče oko manjinske vlade i učešća SNP u njoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a