NOVI SKUP PODRŠKE RUSIJI U PODGORICI: "Tvrdo stojimo na vašoj strani" (FOTO)

V. K.

09. 03. 2022. u 21:11

JOŠ jedan skup podrške Rusiji, ruskom narodu i predsedniku Vladimiru Putinu.

НОВИ СКУП ПОДРШКЕ РУСИЈИ У ПОДГОРИЦИ: Тврдо стојимо на вашој страни (ФОТО)

Foto: V.K.

Na protestu su se vijorile trobojke kraljevine Crne Gore i zastave Ruske federacije, a vidljivi su bili transparenti na kojima je pisalo  „Tvrdo stojimo na vašoj strani, Crnogorci i Rusi – braća zauvijek!“ „Živjela Rusija, Crna Gora i predsjednik Vladimir Putin'. 

Foto: V.K.

- Ovde smo se okupili da podržimo našu jednorodnu, jednojezičnu, jednoversku braću Ruse u borbi protiv inperijalističke politke koja ruši Slovene. Mi nismo ovde protiv Ukrajine, nego protiv Zelenskog koji gura narod u smrt. Molimo se za mir među slovenskom braćom i da odgovoara neonaciolistička klika koja upravlja sa Ukrajinom. Ovde smo noćas da izrazimo protest protiv sramne i kukavičke politike i bivše i sadašnje vlasti, poručeno je sa skupa. 

Foto: V.K.

Okupljeni su poručili  da nisu spremni da trpe prokletstvo Svetog Petra Cetinjskog koji je rekao –  “Ko bio protiv Rusije, dabogda živo meso sa njega opadalo“, a čije je reči mitropolit Amfilohije citirao.

- Šta kaže naša vlada, mi smo mali pa smo morali. Lažu nas i obmanjuju. Zašto smo morali da uvedemo sankcije Rusiji, zašto Srbija i Hrvatska to nisu uradili - poručeno je sa skupa.

BONUS VIDEO: 

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda