DIZALA KREDITE NA TUĐE IME I – PLAĆALA RATE: Barani u šoku posle vesti koju su saznali u policiji

B. DABIĆ

02. 02. 2022. u 19:25

VIŠE Barana u šoku je posle saznanja da je na njihovo ime podizan kredit.

ДИЗАЛА КРЕДИТЕ НА ТУЂЕ ИМЕ И – ПЛАЋАЛА РАТЕ: Барани у шоку после вести коју су сазнали у полицији

Foto: B. D.

Neprijatno saznanje usledilo je posle poziva da dođu u Centar bezbednosti Bar, gde su dali izjave. Klijenate Crnogorske komercijalne banke saslušavali su inspektori Centra bednosti Bar jer policija prikuplja podatke zbog osnovane sumnje da je počinjeno krivično delo zloupotreba u privrednom poslovanju.

Da li je u pitanju piramidalna šema zaposlenih, o kakvim zolupotrebama se radi, koliko je oštećenih klijana, za koje iznose tek treba da se utvrdi. Na listi osumnjičenih je nekadašnja direktorka poslovnice CKB u Baru M. M.

U tužilaštvu je „Novostima“ potvrđeno da je advokat CKB banke prijavu podneo Specijalnom državnom tužilaštvu.

- Zgrada policije mi se srušila na glavu kad mi je inspektor rekao da je na moje ime podignut kredit. Falilo mi je vazduha kad su mi rekli. Istina je neko je podigao kredit na moje ime, redovno vraćao rate. Sve to saznao sam u policiji. Nakon što sam dao izjavu rečeno mi je da pođem u CKB banku i dam izjavu direktoru poslovnice u Baru - kazao je sagovornik „Novosti“. - Koliko sam čuo od drugih kolega koji su, takođe, pozivani na razgovor, bivša direktorka te banke je podizala kredite i na ime rodbine.

Prema rečima našeg sagovornika, krediti su podizani i na imena nekliko radnika Luke Adria. Ljudi su, kako kaže, šokirani, zbunjeni, zabrinuti.

U policiji je potvrđeno da su u toku saslušanja građana zbog prikupljanja podataka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)