MITROPOLIT crnogorsko-primorski Joanikije na Svetosavskoj akademiji u Kotoru kazao je da naši ljudi nikako ne mogu da se oslobode dogme koja potiče iz komunističkih vremena, iz jedne nakazne ideologije koja je napravila mnogo štete.

Komentari (3)

Vlado Zečević

26.01.2022. 13:20

Komunizam je blagoslov u odnosu na ekumenizam, kapitalizam i liberalizam. Neka se zapita mitropolit Mićović da li bi mogao da studira i filosofiju i teologiju da kojim slučajem u to vreme nije bio komunizam? Naravno mogao bi, ali samo pod uslovom da mu je tata bio Rokfeler.

KIR SRBIN

26.01.2022. 14:55

Ваша Светости, Срби ће се некако решити комунистичке наказне и штеточинске идеологије, али како да се ослободе усташизма, унијаћења и усташког писма и језика, који све више кроз штампане медије, серије и филмове продире, и налази плодно тло међу Србима. Да је хрватски језик ни по јада, исти су и српски и хрватски, али шта ће мо са усташким језиком?

Bogdan

26.01.2022. 16:11

Јонакије, значи да ти више волиш да 10 људи поседује 90% богаства, да на факултете и болнице могу само они привилеговани са доста новца, да сујеверје, бајке о чудима и ријалити доминирају у друштву. Црна Гора се никад више није развила него под комунистима.