ALEKSA BEČIĆ: Ovo je izdaja kakvu ne pamti Crna Gora!

Novosti online

19. 01. 2022. u 15:34

AKO budem smenjen od strane pučista, to će mi biti velika čast i čist ću izaći pred građane Crne Gore, poručio je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić

АЛЕКСА БЕЧИЋ: Ово је издаја какву не памти Црна Гора!

Foto: Promo

Povodom incijative za smenu Vlade Crne Gore, predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić obratio se građanima i poručio je da je prethodnih dana i nedelja na sceni najava klasičnog pokušaja ustavnog puča, gaženja najvišeg pravnog akta, izborne volje građana i svih postulata demokratije.

- Građani Crne Gore su 30. avgusta glasali za promenu, a ne za prevaru. Takvo opredeljenje građani Crne Gore potvrdili su i na svim lokalnim izborima od tada. U izbornoj kampanji svi politički subjekti koji su kasnije formirali parlamentarnu većinu su jasno saopštili da sa DPS-om neće praviti bilo kakve kombinacije nakon izbora. Jasno i eksplicitno. I šta imamo sada.

Da oni koji su vam se kleli da sa DPS-om neće ići u bilo kakve varijante, a i pre samo mesec dana tvrdili da sa ovakvim DPS-om neće nikada imati bilo šta, nude takvom DPS-u da mu prinesu na tacnu slobodarske glasove građana Crne Gore i da zajedno formiraju parlamentarnu većinu. To se zove politička prevara.

Kada spojite političku prevaru, političko licemerstvo, politički nemoral, politički kukavičluk i političku izdaju dobijate veliku narodnu izdaju. Izdaju epskih razmera. Izdaju veka. Izdaju kakvu ne pamti Crna Gora.

Reagujući na inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore, koju je podneo GP URA Dritana Abazovića sa delom opozicionih parlamentarnih partija, Bečić se obratio građanima i poručio da nikada neće izdati narod kome služi.

- Da ponovim, lično, ako budem smenjen od strane pučista, to će mi biti velika čast i čist ću izaći pred građane Crne Gore. Snage imam više nego ikada, a volje još više, da stanem na čelo duha 30. avgusta 2020. i povedem protivnike bivšeg režima i pećinskog nacionalizma, a sada i protivnike izdajnika, na novi put pobede evropske, razvijene, poštene, ponosne i srećne Crne Gore.

A, vas ako nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna - poručio je između ostalog Bečić.

BONUS VIDEO: 

KATNIĆ VREĐA SRBIJU: Dobio ekspresan odgovor od Vučurovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju