TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SUTOMORA: Dve osobe poginule (FOTO)

B.Dabić

14. 12. 2021. u 17:56

TEŠKA saobraćajna nesreća u Sutomoru, dve osobe smrtno su stradale večeras oko 17 časova na magistralnom putu Bar – Petrovac u mestu Podgrade.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД СУТОМОРА: Две особе погинуле (ФОТО)

Foto: B.Dabić

 U saobraćajnoj nesreći su učestvovala tri putnička vozila, potvrdio je rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar tužilac Radovan Đurišić.

Foto: B.Dabić

 - U 16.20 časova na magistralnom putu Bar-Petrovac u mestu Podgrade dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila: audi A6 reg.oznaka BR-CM 667 kojim je upravljao P. R. koji je preminuo na licu mesta.  Vozač koji je upravljao vozilom "Kedi"  je, takođe, preminuo na licu mesta, kazao je tužilac Đurišić.

U sudaru je učestvovalo treće vozilo  golf 2 reg.oznaka BR-AA 616 kojim je upravljao S. S.

On je na sreću prošao bez povreda.

Uviđaj je u toku.

Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće utvrdiće istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!