VREME JE DA KRIVOKAPIĆ ODLUČI: Ozbiljna politika i odgovornost, ili stalne drame i nesigurnost

Novosti onlajn

11. 09. 2021. u 10:52

CRNOGORSKI mediji objavili su sinoć da je porodica Zdravka Krivokapića, premijera Crne Gore, odlučila da napusti Srbiju zbog navodnog incidenta sa srpskom policijom koji se sinoć dogodio u Beogradu.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА КРИВОКАПИЋ ОДЛУЧИ: Озбиљна политика и одговорност, или сталне драме и несигурност

Foto: AP Photo/Risto Bozovic

Iz MUP-a Srbije, međutim, stigla je informacija da je “policija i u ovom slučaju postupala profesionalno i u skladu sa zakonom obavila sve neophodne provere uz puno poštovanje dostojanstva vozača i putnika u vozilu”.

Ovo je poslednji u nizu “dramtičnih momenata”, u najbližem okruženju premijera Crne Gore.

Sada se već postavlja pitanje da li je Krivokapić dorastao funkciji na kojoj se nalazi, jer se od stuapnja na funkciju Krivokapić u permanentom dramatičnom stanju.

Konstantno političko tumaranje Krivokapića i njegovog najbližeg okruženja, građane Crne Gore dovelo je do mišljenja da su na čelo Vlade umesto čoveka od poverenja dobili zbunjenog čoveka.

Krivokapić je tokom svečanosti, koja je u Podgorici održana povodom ustoličenja mitropolita Joanikija, izviždan od okupljenih građana ispred Sabornog hrama. Ovo je samo još jedan pokazatelj toga šta narod misli o postupcima Krivokapića koji još nije potpisao temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom i pored niza obećanja.

Većini građana Crne Gore i regiona politika Zdravka Krivokapića deluje nejasno i nedefinisano, a njegov lični nastup bez težine koja je neophodna za funkciju na koj se nalazi.

Krivokapić nije pokazao dovoljno rešenosti da se obračuna sa vandalskim grupama koje su instruisane od strane opozicijonog DPS-a, tokom priprema i za vreme nedavnog ustoličenja mitropolita Joanikija, te su usledila najave o rešenosti dela vladajuće koalicije da se Vlada promeni.

Krajnje je vreme da Krivokapić odluči da li će se ponašati u skladu sa funkcijom, kao lider i čovek promena u Crnoj Gori.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri