DF JE U POTPUNOSTI SPREMAN ZA DOGOVOR: Jovan Vučurović o pregovorima predsednika stranaka parlamentarne većine

V.K.

10. 09. 2021. u 17:59

ŠTO se tiče pregovora predsednika stranaka parlamentarne većine, na poslednjem sastanku je zaključeno da je neophodno da DF i Demokrate postignu dogovor koji su spremni svi ostali da prihvate, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović

ДФ ЈЕ У ПОТПУНОСТИ СПРЕМАН ЗА ДОГОВОР: Јован Вучуровић о преговорима председника странака парламентарне већине

Foto: V. K.

- Ura je saopštila da je za nju to prihvatljivo uz uslov da se ne dira u sporazum Krivokapić, Bečić i Abazović, od 9. septembra prošle godine. Očigledno je da dolazi vreme kada se treba dogovarati i veoma je važno da se ispoštuje zaključak - rekao je Vučurović.

- DF je u potpunosti spreman za dogovor, poručuje Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)