ISPLIVAO SRAMAN SNIMAK! DPS plaća 100 evra za odlazak na Cetinje (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2021. u 15:19

- MORAMO da se borimo… Ako dobijemo, dobijemo - kazao je mladić, pripadnik romske populacije, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, i Barskom portalu.

ИСПЛИВАО СРАМАН СНИМАК! ДПС плаћа 100 евра за одлазак на Цетиње (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/in4snet

Na snimku se čuje da Demokratska partija socijalista (DPS) plaća po 100 evra onima koji su spremni da budu na protestu protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

U snimku na pitanje drugog sagovornika, koji je nepoznat, da li idu da otimaju manastir, kaže "moramo da se borimo, malo da se guramo, da se zavučemo malo, ako dobijemo, dobijemo."

Između ostalog, on govori: "njih ima sedam miliona, a nas nema možda pet hiljada".

Isti mladić navodi da izvesni gospodin "ima naređeno da se što više ljudi vidi pred kamerama i u novinama". Takođe kaže da je bio i u Nikšiću nedavno sličnim povodom.

Jasno ističe da DPS plaća 100 evra za odlazak na Cetinje.

(In4S)

BONUS VIDEO: PRIZNANjE SMENjENOM MINISTRU: Leposaviću skinuta politička glava, a zauvek uzdignuto ljudsko čelo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)