ALEKSA SE PERE ZBOG SREBRENICE? Bečić će glasati za Rezoluciju o genocidu u Pivi i Velici - "Počeo je proces suočavanja sa prošlošću"

M. S.

28. 07. 2021. u 09:48

POČEO je proces suočavanja sa prošlošću. Ne politikantski, ne svađalački, već proces koji će značiti pravdu za sve. Proces zasnovan na činjenicama, a ne pristrasan, neuravnotežen i selektivan prikaz istorijskih fakata, tvitovao je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

АЛЕКСА СЕ ПЕРЕ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ? Бечић ће гласати за Резолуцију о геноциду у Пиви и Велици - Почео је процес суочавања са прошлошћу

Foto: Jutjub/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

- Klanjam se svim više od 550 monstruozno i neselektivno ubijenih civila u Velici, među kojima su bila brojna deca i ostarela lica. Zato ću glasati za Predlog rezolucije Demokrata o genocidu u Pivi i Velici - napisao je Bečić.

Građani Velike su zatražili donošenje ove rezolicije još pre šest godina, ali je to prećutano, a krajem decembra predlog rezolucije o genicidu u Velici i Pivi predao je DF, ali se ona nije našla ni na jednom skupštinskom zasedanju ili pred Odborom za ljudska prava.


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)