UDARIO NA SPC I VUČIĆA: Nove klevete Veselina Veljovića, bivšeg direktora policije CG i Đukanovićevog savetnika za bezbednost

V. N.

22. 07. 2021. u 20:52

BIVŠI direktor Uprave policije Crne Gore i savetnik za bezbednost predsednika Mila Đukanovića, Veselin Veljović (na slici), ponovo je uputio pregršt uvreda na račun Srbije, Srba, Srpske pravoslavne crkve.

УДАРИО НА СПЦ И ВУЧИЋА: Нове клевете Веселина Вељовића, бившег директора полиције ЦГ и Ђукановићевог саветника за безбедност

Foto Skupština.me

U autorskom tekstu u "Pobjedi", listu bliskom bivšem režimu, on ide korak dalje ne štedeći uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina.

- Sačuvajmo Crnu Goru od aveti mržnje i nacionalizma i od posrbljavanja koje sprovode SPC i srpska osvajačka politika. Slavni srpski narod ne misli kao njihovi izopačeni lideri - kaže Veljović. - Učinili smo nezavisnom i Srbiju kao susednu državu, koja se sa našom nezavisnošću i suverenitetom nikada nije pomirila. U susret najavljenom popisu, pokrenute su aveti gebelsovsko-šešeljevske politike i medijskog mraka u novom pohodu na Crnu Goru. U tom naletu će se u službu politike upregnuti prljavi novac, kriminal i medijski otpad, kao i sva raspoloživa sredstva da crnogorsku državu ponovo zgaze i ponize. Vučićeva kleronacionalistička politika, Vulinove fašistoidne ideje i povampireno četništvo SPC moraju kod svih nas razviti hrabrost, odlučnost i inat da ih u tom naumu sprečimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili