STIMULACIJA IMUNIZACIJE: Ako ste primili bar prvu dozu vakcine protiv korone, Vlada Crne Gore daruje vam turistički vaučer od 50 evra

Tanjug

15. 07. 2021. u 23:49

VLADA Crne Gore će svim građanima starijim od 50 godina, koji su primili prvu dozu vakcine tokom jula, dodeliti turistički vaučer u iznosu od 50 evra.

СТИМУЛАЦИЈА ИМУНИЗАЦИЈЕ: Ако сте примили бар прву дозу вакцине против короне, Влада Црне Горе дарује вам туристички ваучер од 50 евра

Foto Vlada CG

- Već od kraja jula nosioci vaučera će dobiti sms sa porukom u kojoj će biti naznačeno gde i u kojem vremenskom periodu mogu iskoristiti vaučer, kao i detalje vezane za rezervaciju hotela - saopšteno je danas iz Vlade Crne Gore.

U opticaju su hoteli Ulcinjske i Budvanske rivijere kao i Institut "Simo Milošević", koji će svoje smeštajne kapacitete staviti na raspolaganje od kraja avgusta, a korisnici vaucera će dobiti uslugu od dva noćenja na bazi polupanisiona.

- Smeštaj u hotelu će moći da iskoriste isključivo nosioci vaučera. Još jednom apelujemo na sve gradane da shvate značaj vakcinacije i daju svoj doprinos ovom procesu - poručili su iz crnogorske vlade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna