SRBIN ĆE IZDRŽATI: Lideri DF posetili porodicu Rista Jovanovića

V. K.

07. 07. 2021. u 15:27

LIDERI Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, posetili su danas porodicu Rista Jovanovića, koji je 28. juna, na Vidovdan, otet i utamničen od strane albanskih esktremista.

СРБИН ЋЕ ИЗДРЖАТИ: Лидери ДФ посетили породицу Риста Јовановића

Foto: V. K.

Risto Jovanović treba da je ponosan zbog svog čina i odbrane naše monahinje, koju su maltretirala naoružana lica, odnosno osobe koje su naslednici terorističke OVK. Isto tako, na Rista i njegov ljudski i civilizovani postupak su ponosni njegova porodica, prijatelji i svi mi širom srpskih zemalja, koji držimo do tradicionalnih vrednosti i kosovskog zaveta.

Sa druge strane, neka se stide svi oni koji su pokušali da minimiziraju ovaj događaj, a naročito ministarstvo vanjskih poslova i Vlada koja danima obmanjuje građane u vezi ovoga slučaja. Podsećamo da ta vlada još uvek ne želi da povuče odluku o proterivanju ambasadora Srbije Vladimira Božovića koji je bez bilo kakvog smislenog razloga udaljen iz Crne Gore, a uredno servisira predstavnike lažne države Kosovo, umesto da prema njemu postupi na način koji su zasluzili. Nažalost, to je samo jedan u seriji antisrpskih poteza aktuelne vlade, koji nas svakako neće pokolebati u borbi za svakog našeg čoveka, za odbranu našeg naroda.

Mandić i Knežević su, takođe, istakli da porodica Jovanović ima punu podršku i brigu Demokratskog fronta, i svi smo sigurni u jedno - Risto će izdržati i uskoro biti sa svojom porodicom i prijateljima, zaključuje se u saopštenju DF-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni