NESTAO BIVŠI NAČELNIK ULCINJSKE POLICIJE: Rudolfu Elezoviću već pet dana gubi se svaki trag

B. Dabić

31. 05. 2021. u 09:04

PORODICA je prijavila nestanak Rudolfa Elezovića iz Ulcinja, a nestanak je potvrdila Uprava policije.

НЕСТАО БИВШИ НАЧЕЛНИК УЛЦИЊСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Рудолфу Елезовићу већ пет дана губи се сваки траг

Foto: Privatna arhiva

Bivši načelnik ulcinjske policije Rudolf Elezović, koji je trenutno raspoređen u sektoru crnogorske granične policije, nestao je pre nekoliko dana, potvrđeno je Danu iz Uprave policije.


Nestanak Elezovića prijavio je član njegove porodice. Policija je obaveštena da je Elezović otišao iz kuće pre pet dana i od tada se nije javljao porodici.

O nestanku kolege crnogorska policija je obavestila i kolege u regionu, a u potragu su uključeni i pripadnici albanske policije. Elezović je u poslednje vreme više puta prelazio granicu i boravio u Albaniji.

Policija je uzela izjave od više osoba, između ostalih i od njegovih kolega koje su pred sami nestanak bile u kontaktu s njim.

Takođe se proveravaju i bazne stanice kako bi se lociralo kretanje ovog policijskog funkcionera. Iz policije nisu mogli da daju bi lo kakav zvanični podatak, osim da je prijavljen nestanak.

On je jedno vreme obavljao funkciju rukovodioca Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja i svih vidova pograničnog i međunarodnog kriminala u Odelenju granične policije Bar. U njegovoj nadležnosti su bili nadzor i kontrola prelaženja državne granice u Luci Bar, granični prelazi Sukobin i Bar, kao i cela državna granica na teritoriji opština Ulcinj i Bar.

Rukovodio je i odsekom koji se bavi otkrivanjem i sprečavanjem i legalnih migracija ljudi i prometa robe preko državne granice van utvrđenih graničnih prelaza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)