DA HERCEG NOVI VRATI STARI SJAJ: Evo šta od izbora očekuju Krivokapić, Katić, Otović...

V. V.

09. 05. 2021. u 21:59

BEZ tenzija, problema i nepravilnosti završen je izborni dan u Herceg Novom.

ДА ХЕРЦЕГ НОВИ ВРАТИ СТАРИ СЈАЈ: Ево шта од избора очекују Кривокапић, Катић, Отовић...

Foto: Novosti

Do 19 sati glasalo je 16.575 Novljana od 2. 590 građana sa pravom glasa. Očekuju se rezultati, a do tada tokom dana zabeležene izjave o očekivanjima na ovim lokalnim izborima.

Nakon što je jutros glasao predsednik Herceg Novog, nosilac izborne liste "Ni levo ni desno- pravac Novi" Stevan Katić rekao je da će Hercegnovljani potvrditi ono što su potvrđivali i prethodnih godina, a to je ubedljiva pobeda nad onim što smo imali u prethodnih 30 godina.

- Pitanje je samo kolika će ta razlika da bude. Koalicija "Ni lijevo ni desno-pravac Novi Novi" očekuje ubedljiv trijumf - rekao je Katić.

Nakon dobro vođene i afirmativne predizborne kampanje i u koaliciji "Za budućnost crne Gore i Boke" očekuju izvanredan rezultat.

- Verujemo da će nam građani Herceg Novog pokloniti poverenje i sutra ćemo zajedno sa našim koalcionim partnerima već da počnemo da radimo na poboljšanju uslova života svih naših sugrađana i da Herceg Novi krene, da razvija i oporavlja, prvo turizam, pa sve ostalo - kaže Ivan Otović.

Foto: V.V.

Ivan Otović

Oglasio se i premijer Zdravko Krivokapić.

- Svi treba da ispoštujemo građansku obavezu i glasanjem za najbolje pomognemo da Herceg Novi vrati svoj sjaj. Taj sjaj se ogledao u nekom vremenskom periodu kada ja pamtim Herceg Novi kao umetnički, kulturni, stvaralački centar i taj sjaj ćemo vratiti - rekao je novinarima nakon što je glasao u Bijeloj premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

 

Foto: V.V

Zdravko Krivokapić

Dr Savo Marić, na čelu Novske liste koja je jedina samostalno izašla na lokalne izbore, a prethodne četiri godine participirala u vlasti, kaže da su dobro radili u prethodne četiri godine i to su i građani prepoznali.

- Naša kampanja je bila izuzetno fer, korektna i maštovita, naišla je na dobar prijem pogotovo kod mlađih sugrađana i mislim da rezultat neće izostati.

Nosilac liste „Crno na bijelo – Može bokeški" dr Draško Rašković očekivao je da građani masovno izađu na birališta i daju svoj doprinos da naš grad bude bolji, da bude evropski i zeleni grad.

Foto: V.V.

dr Draško Rašković

- Siguran sam da će svi učesnici svojim ponašanjem dati doprinos da izborni proces protekne onako kako dolikuje Herceg Novom, kulturno i civilizovano, jednom rečju bokeški - rekao je dr Rašković.

Uz čestitke povodom Dana pobede nad fašizmom i Dana Evrope, nosilac liste Evropski tim za Herceg Novi dr Predrag Dabović istakao je da su zadovoljni kampanjom.

- Vodili smo jednu pozitivnu kamapnju pa su i očekivanja jako dobra i pozitivna.

Fer i korektne izbore, ali i dobru izlaznost očekivao je i Milan Zarić – prvi na listi Pravi Novi – Marko Milačić.

- Očekujem da će Novljani izaći u velikom broju. Herceg Novi i Novljani dali su veliki doprinos u odbrani svetinja i zaslužili su da ovo protekne u fer i korektnim uslovima, posebno na najveći dan u istoriji čovečanstva, Dan pobede nad fašizmom.

Foto: V.V.

Stevan Katić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)