KOLAPS U BEOGRADU: Zbog nevremena nastao metež u saobraćaju - ovde su najveće gužve (FOTO)

Novosti online

17. 05. 2021. u 16:07

JAKO nevreme pogodilo je ovog popodneva Beograd, a na ulicama prestonice nastao je kolaps.

КОЛАПС У БЕОГРАДУ: Због невремена настао метеж у саобраћају - овде су највеће гужве (ФОТО)

Foto: Naxi kamere

U ovom trenutku je najkritičnije na mostu Gazela, gde su se stvorile ogromne kolone vozila u oba pravca, ali i na Autokomandi.

Kiša i vlažno vreme učinili su da se vreme čekanja koje je i inače ozbiljno produži, pa sa najpoznatijeg prestoničkog mosta stižu gotovo neverovatne scene. Sve se dešava tokom popodnevnog špica, što dodatno iritira vozače.

Inače, Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na nepogode koje se tokom kasnih poslepodnevnih i večernjih sati očekuje u većem delu Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)