U PRLJAVŠTINI KA SREMČICI: Putnici sa linije 511 žale se na nečistoću vozila prevoznika "Avala bus"

S. B. M.

28. 04. 2021. u 11:09

ŽALBE sugrađana na račun privatnih prevoznika odnosno čistoće vozila, u poslednje vreme samo pljušte.

У ПРЉАВШТИНИ КА СРЕМЧИЦИ: Путници са линије 511 жале се на нечистоћу возила превозника Авала бус

Foto Arhiva

Da je u pitanju klasična nebriga zaposlenih u ovim kompanijama i da vozila nisu videla krpu mesecima, govore slojevi prašine na sedištima i prozorima.

"Novostima" se povodom ovog problema obratila Ljiljana Kovačević, tek posle nekoliko prijava pisanih Sekretarijatu za javni prevoz. Kaže da autobusi prevoznika "Avala bus" koji prevoze putnike na reklaciji Savski trg - Sremčica dolaze kompletno prljavi.

Foto Arhiva

- Kad kažem prljavi, mislim na to da su zaprljana sedišta odnosno i naslon i sedalni deo. Sve je uprljano od neke gareži, a ne može ni da se diše od crne prašine koja se diže u toku vožnje. Posle žalbi Sekretarijatu, dobila sam od njih odgovor koji im je prosledio "Avala bus" da oni svakodnevno čiste i dezinfikuju autobuse. Poslali su i slike i napisali da putnici u toku vožnje isprljaju autobus. Posle "opomene" Sekretarijata, vozila su bila čista četiri dana, a onda se nastavilo sve po starom - navodi naša čitateljka.

SEDIŠTA

I na liniji 493 za Mladenovac, ima autobusa u kojima su sedišta toliko zaprljana i uflekana da na njima ne može da se sedi. Ipak, ovde je u pitanju nemar putnika, a ne voznog osoblja ili uprave, pošto su prozori i pod čisti.

Nedavno su "Novosti" pisale i o nečistoći na liniji 26. I tada je stigao sličan odgovor Sekretarijata kao i našoj čitateljki, uz napomenu da inspektori redovno kontrološu čistoću vozila.

Foto Arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)