DA REŠE PROBLEM KANALIZACIJE I OTPADNIH VODA: Sastanak nadležnih iz “Bodovoda” i opštine Barajevo

A. V. V.

14. 04. 2021. u 06:10

POČINjE izrada projektno-tehničke dokumentacije za kolektor "Međurečje", a u toku je i definisanje lokacije za još jedan kolektor u Vraniću, rečeno je na sastanku predsednika GO Barajevo Slobodana Adamovića i direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Strahinje Danilovića.

ДА РЕШЕ ПРОБЛЕМ КАНАЛИЗАЦИЈЕ И ОТПАДНИХ ВОДА: Састанак надлежних из “Бодовода” и општине Барајево

Foto: GO Barajevo

Teme razgovora bile su i rešavanje problema kanalizacije, vodosnabdevanja i tretman otpadnih voda.

- U toku nedelje održaćemo sastanak u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i nastaviti razgovore o izgradnji primarne vodovodne mreže prema Lazarevcu, a takođe i definisati naredne korake u izgradnji ova dva pomenuta kolektora. Znam koliko je važno vodosnabdevanje, ali veoma malo zavisi od opštine tako da ne mogu reći koliko brzo će se ovo rešavati, ali svakako znam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da se problem reši - rekao je Adamović.

On se dotakao i teme otpadnih voda i naveo da je njihovo izbacivanje u prirodu predstavlja ekološku bombu, a to nije samo problem današnjice, već problem i generacija koje dolaze, što obavezuje da se ozbiljno i sistematski pristupi rešavanju problema.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju