20 MOBILNIH PUNKTOVA ZA BEOGRAĐANE: Počela vakcinacija ispred mesne zajednice Barič

Tanjug

12. 03. 2021. u 10:31

JUTROS je u reanomobilu parkiranom ispred Mesne zajednice Barič počela vakcinacija građana starijih od 56 godina protiv kovid-19.

20 МОБИЛНИХ ПУНКТОВА ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Почела вакцинација испред месне заједнице Барич

Foto: Predrag Mitić

Prvog dana sprovođenja ove akcije, biće vakcinisano 70 građana iz Bariča vakcinama Sinofarm i Sputnjik Ve, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji prisustvuje početku imunizacije u tom delu Beograda.

 - Ovo što se dešava u Bariču organizovano je na preko 20 punktova širom Beograda. U svim prigradskim opštinama, kao i u ruralnim sredinama gradskih opština organizovani su mobilni punktovi kako bi što više građana moglo da primi vakcinu - izjavio je Vesić.

Akciju imunizacije Beograđana na mobilnim punktovima organizovali su Grad Beograd i Ministarstvo zdravlja Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!