OSTAO BEZ ZLATNOG “PORŠEA”: Bahato vozio, hteo da snima spot, divljao bez saobraćajne i atesta (FOTO)

Novosti online

21. 02. 2021. u 22:03

ОСТАО БЕЗ ЗЛАТНОГ “ПОРШЕА”: Бахато возио, хтео да снима спот, дивљао без саобраћајне и атеста (ФОТО)

Foto: Printksrin Instagram i Jutjub

VOZAČ zlatnog “poršea”, Nikola Keljanović, čiji auto mesecima privlači pažnju javnosti, zaustavila je danas policija u Zemunu.

Posle provere su mu oduzete tablice i vozilo.

Naime, ispostavilo se da Keljanović nije imalo izdat atest za prepravku vozila, odnosno folije na svim staklima i šoferšajbni.

Mediji prenose i da Nikola nije imao saobraćajnu dozolu koju su mi policajci tražili na uvid, a bez koje auto ne može da se registruje, pa mu je skupoceni automobil oduzeto.

Nikola se i na svom Instagram profilu "požalio" pratiocima da mu je policija nasred ulice i snimanja spota sklinula tablice i oduzela vozilo.

Keljanović mesecima privlači pažnju javnosti, kako zbog skupocenog “poršea”, rizične vožnje i ponašanja, tako i zbog izjava u kojima proziva mnoge iz javnog života.

Zbog bahatog načina života dobio je i nadimak “ćaletov sin”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Kalesu

21.02.2021. 22:19

"Ćaletov sin" mu, verovatno, nije samo nadimak već i društveni status i - polisa osiguranja od policije i pravde. Da se kladimo da će za 24 sata biti ponovo na ulici i divljati sa zlatnim poršeom po Beogradu?

Petar

22.02.2021. 02:03

Haha ovaj mali je pravi kabadahija,,,javnost mora da zna ko mu je taj sto ga stiti od prekrsaja divljanjem po Beogradu!!!!!U protivnom nema nista od nase drzave!!!!!!!