U BODIROGINOM RESTORANU KRŠILE SE MERE: Inspekcija sinoć rasterala tridesetak gostiju iz restorana na Vračaru?

M.S.

29. 01. 2021. u 15:19

INSPEKCIJA u saradnji sa policijom sinoć je, prema nezvaničnim informacijama, rasterala goste iz elitnog prestoničkog restorana "Gilda" u Skerlićevoj ulici na Vračaru, u vlasništvu brata proslavljenog košarkaša Dejana Bodiroge, Željka, u kome je zatečeno tridisetak gostiju mimo propisanog radnog vremena. Prema našim saznanjima iz gradske inspekcije, vlasniku ugostiteljskog objekta izrečena je kazna od nekoliko stotina hiljada dinara.

У БОДИРОГИНОМ РЕСТОРАНУ  КРШИЛЕ СЕ МЕРЕ: Инспекција синоћ растерала  тридесетак гостију из ресторана на Врачару?

M. Anđela

Prema informacija inspekcije, na teren je oko 21 sat po anonimnoj prijavi izašla turistička inspekcija sa komunalnom milicijom, ali je osoblje zaključalo vrata. i onemogućila im pristup restoranu. Zbog toga su morali da pozovu u pomoć ekipu policijske uprave Vračar, koja je potom sa inspekcijom ušla u objekat i utvrdila da su prekršene sanitarne mere i dozvoljeno radno vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

stara čukarica

30.01.2021. 15:52

@iz Beograda - Iz Trebinja, Banjaluke, Podgorice, svih mogućih mesta Bosne, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije...a kad kazeš da si iz Zarkova, Zeleznika, Umke, ili "ne daj boze" tu iz centra grada već generacijama, opletu te samo tako, bahato kao i ovaj slučaj!