VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE: Bebi parking karte zamenjene elektronskim

S. B. M.

03. 09. 2020. u 13:52

BEBI parking karte, koje JKP "Parking servis" poklanja roditeljima, postale su elektronske, uvođenjem novog sistema elektronske kontrole i naplate parkiranja (e-Parkinga).

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ: Беби паркинг карте замењене електронским

Foto: P. Milošević

Roditelji će i dalje od "Parking servisa" na poklon dobijati po 30 parking karata, odnosno besplatne sate parkiranja za svoju bebu, koje su od sada u elektronskom obliku.

Roditeljima koji imaju neiskorišćene bebi-karte u papirnoj formi, JKP "Parking servis"je po automatizmu u sistemu već zamenilo karte elektronskim i oni mogu nastaviti da ih koriste. Prilikom prvog narednog parkiranja vozila, čija je registracija prijavljena za bebi-karte, sistem će, kada opazi vozilo u zoni, automatski poništiti jednu kartu besplatnog parkiranja.

Ukoliko žele da dobijaju informaciju o tome koliko im je karata ostalo, mogu da dođu u Korisnički servis i ostave broj mobilnog telefona, na koji će dobijati SMS poruku o broju preostalih sati. Roditelji koji od 1. septembra dobiju e-Bebi parking karte, takođe će informacije o iskorišćenoj karti dobijati SMS porukom na broj mobilnog telefona koji su ostavili "Parking servisu", kao i informacije o ostatku neiskorišćenih karata.


Kako je "Parking servis" krenuo putem digitalizacije usluga, ukinute su i satne papirne parking karte. Korisnici koji još uvek imaju neiskorišćene papirne parking karte, mogu da ih vrate i za tu vrednost biće im isplaćen novac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere