NIŠTA mi nismo novo izmislili i svega je na svetu bilo i pre nas.

Komentari (3)

Pendrek

29.08.2020. 08:59

Apsolutno nije isto. Danasnji globalisti-satanisti teraju apsolutno zdrave ljude u karantin, i to ne samo grad ili regiju, nego citav svet odjednom. To je istorijski bez presedana jer su kroz istoriju u karantin isli samo bolesni/simptomaticni i to vecinski na lokalnom nivou. Ovo danas je zapravo ljudski socio-geopoliticki inzinjering na globalnom nivou zarad nekih drugih, mracnijih ciljeva.

Bez Karantina Ne Valja

29.08.2020. 15:34

@Pendrek - Да, али... Карантин и јесте изоловање здравих људи, који су били у контакту са оболелима или се не зна да ли су били у контакту са оболелима, него се сумња да јесу. Тако се пресеца ширење заразе. То се тако радило вековима, и то је начин који је доказано успешан. Ово што се сада примењује, на многим местима, то није карантин, то је најобичнији полицијски сат. У данашње време се систем карантина показао успешнимну Кини, на Новом Зеланду, у Вијетнаму, и још понегде, и то је непорецива чињеница. Дакле, болесни се смештају у болнице, где су по природи ствари у изолацији, а здрави, који су били у контакту са оболелима, неки од таквих ће и сами оболети, неки неће, смештају се у карантин, што је такође изолација, али превентивна изолација. Кад неко долази из иностранства, апсолутно је небитно одакле, и чији је држављанин, он се такође смешта у карантин, јер држава у коју долази не може знати шта је било у некој другој држави. Управо то што се не примењују карантини, него полицијски сат, кад је стани - пани, а истовремено људи наводе на погибељно понашање на основу непроверене догме о 1% преноса при општем маскирању, довело је до ширења короне свуда осим тамо где се примењује проверена мера карантина. Успут ће неко да заради на маскама, а и на тестовима, али је то друго питање.

Kratzi

30.08.2020. 17:24

@Bez Karantina Ne Valja - Pitam se ko će da odgovara za proslave"u Vrnjačkoj banji i Smederevu u jeku infekcije. Ko je to dozvolio, organizovao i ko će da nadoknadi štetu zbog sigurnog širenja infekcije???