AVANTURA ZA DECU U OBRENOVCU: Zabavni park počeo sa radom u izletištu Zabran

I. B.

09. 08. 2020. u 07:13

AVANTURA park juče je otvorio svoja vrata za sve ljubitelje dobre zabave u izletištu Zabran, koje se nalazi u GO Obrenovac.

АВАНТУРА ЗА ДЕЦУ У ОБРЕНОВЦУ: Забавни парк почео са радом у излетишту Забран

Foto VN

Ulaz je potpuno besplatan, a oni koji vole adrenalin i prirodu mogu ga posetiti u periodu od 11 do 19 časova svakim danom, osim ponedeljkom. Sportsko-rekreativni poligon ima ukupno 17 prepreka i podeljen je na dva dela. U prvom su lakše prepreke za decu od pet godine, dok se u gornjem delu nalaze teže barijere za starije tinejdžere i odrasle.

- Ideja je bila da se naša deca odvoje od tehnologije i približe prirodi na kreativan način. Pored dobre zabave, razvijaju se i motoričke sposobnosti. Takođe, i odrasli imaju mogućnosti da se oslobode stresa i negativne energije među drvećem - rekao je direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić.
Bezbedost posetilaca je na prvom mestu, zato će u parku svakoga dana biti zaposleni iz pomenutog preduzeća, koji su prošli neophodne obuke za to i dobili sertifikate.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)