ZBOG POŽARA NA DEPONIJI NA VOŽDOVCU: Hitno se oglasila opština

Novosti online

10. 07. 2024. u 17:03

OPTINA Voždovac dala je saopštenje za javnost povodom izbijanja požara na deponiji koja se nalazi u Bulevaru Peka Dapčevića u naselju "Stepe Stepanovića" na Voždovcu. Saopštenje prenosimo u celosti:

ЗБОГ ПОЖАРА НА ДЕПОНИЈИ НА ВОЖДОВЦУ: Хитно се огласила општина

Foto: Opština Voždovac

Poštovani građani,

 
Obaveštavamo vas da je danas, u 14:20, došlo do izbijanja požara na deponiji u našoj gradskoj opštini Voždovac. Naš prioritet je bezbednost svih građana, kao i efikasno gašenje požara i sprečavanje širenja vatre.
 
Odmah po prijemu dojave, vatrogasne ekipe su hitno izašle na teren i preduzimaju sve potrebne mere kako bi lokalizovale i ugasile požar. U ovom trenutku, situacija je pod kontrolom i nema povređenih.

Foto: Opština Voždovac


Stanovnicima koji žive u blizini deponije savetujemo da ostanu u svojim domovima, zatvore prozore i vrata, te prate dalja uputstva nadležnih službi. Mole se svi građani da se suzdrže od odlaska na područje zahvaćeno požarom kako bi se omogućio nesmetan rad hitnih službi.
 
Gradska uprava je u stalnom kontaktu sa vatrogasnim službama, policijom i drugim relevantnim institucijama kako bismo osigurali brzu i efikasnu reakciju na ovu situaciju. Takođe, preduzete su sve potrebne mere za procenu potencijalnih rizika po zdravlje i bezbednost građana.

Foto: Opština Voždovac


 
U narednim satima i danima, javnost će biti redovno informisana o razvoju situacije putem sredstava javnog informisanja i zvaničnih kanala komunikacije naše opštine.
 
Zahvaljujemo na razumevanju i saradnji u ovom trenutku. Apelujemo na sve građane da ostanu mirni i prate dalja uputstva nadležnih službi.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA! Ovo su hiljade navijača na Vimbldonu uradile Novaku Đokoviću nakon što ih je prozvao za bahatost