KRIVIČNA PRIJAVA ZA RODITELJE: Oglasilo se tužilaštvo u slučaju napada na učiteljicu u OŠ "Sveti Sava"

Tanjug

14. 06. 2024. u 16:38

PRVO osnovno javno tužilaštvo (PJT) u Beogradu saoštilo je da je dežurni tužilac te ustanove obavešten o jučerašnjem napadu na učiteljicu u OŠ "Sveti Sava" od strane dvoje roditelja učenice te škole i da će preduzeti sve neophodne mere za utvrđivanje činjeničnog stanja, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА РОДИТЕЉЕ: Огласило се тужилаштво у случају напада на учитељицу у ОШ Свети Сава

Privatna arhiva

- Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je o događaju od četvrtka, 13.06.2024. godine, oko 19 časova koji se dogodio u Beogradu, GO Vračar, ispred OŠ "Sveti Sava", kojom prilikom je učiteljica prijavila da je verbalno i fizički napadnuta od strane dvoje roditelja učenice te škole - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Dodaje se da su policijski službenici Policijske stanice Vračar obavili razgovor sa oštećenom učiteljicom, kao i sa D.L. i S.L. i da su pribavljeni lekarski izveštaji o zadobijenim povredama.

Dežurni tužilac naložio je da se, nakon što policija prikupi ostale potrebne dokaze, snimke kamera video nadzora i izjave svedoka događaja, protiv roditelja D.L. i S.L. podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev