ŽITELJI BORČE VIŠE NE MORAJU DA IDU U CENTAR GRADA ZBOG RAČUNA: Dobili su još jedan šalter u Uslužnom centru

S.V.

08. 04. 2024. u 18:00

DA ne bi morali da odlaze u centra grada kako bi završili poslove u vezi sa računima za vodu, žiteljima Borče sada je na raspolaganju šalter JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u Ulici Ivana Milutinovića 12g, gde se nalaze i predstavnici ostalih gradskih preduzeća.

ЖИТЕЉИ БОРЧЕ ВИШЕ НЕ МОРАЈУ ДА ИДУ У ЦЕНТАР ГРАДА ЗБОГ РАЧУНА: Добили су још један шалтер у Услужном центру

Foto P. Milošević

Ovaj punkt biće otvoren za građane radnim danima od 8 do 15 časova.

- Na šalteru "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", potrošači mogu da dobiju sve informacije iz domena prodaje i naplate, kao i odgovore na sva pitanja iz našeg delokruga - kažu iz ovog gradskog preduzeća. - Tu se može podneti prijava za promenu korisnika, reklamacija računa za vodu, promeniti adresa za dostavu računa, odjaviti korišćenje vode, a može i da se podnese zahtev da se sa plaćanjem pređe iz "Infostana" u direktnu naplatu i obratno, što važi za domaćinstva koja imaju individualni vodomer. Takođe, ovde može da se podnese i reklamacija Službi kupaca, ali i da se dobiju informacije o dugovanjima.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" ima još tri korisnička centra u ulicama: Kneza Miloša 27, Sinđelićevoj 21 i u opštini Barajevo u Svetosavskoj ulici 58.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave