DRVO PALO NA ZGRADU: Nezgoda u KBC "Zvezdara", nije bilo povređenih, manja materijalna šteta

B.B.

18. 01. 2024. u 13:16

TOKOM noći između srede i četvrtka, veliko stablo obrušilo se na objekat Kliničko-bolničkog centra Zvezdara u Preševskoj ulici 31. Na sreću, nije bilo povređenih i pričinjena je manja materijalna šteta. Ekipe "Zelenila" su odmah izašle na teren kako bi uklonile stablo.

ДРВО ПАЛО НА ЗГРАДУ: Незгода у КБЦ Звездара, није било повређених, мања материјална штета

Foto: Printskrin Instagram/serbialive_beograd

Na fotografijama koje je objavila stranica Serbia Live Beograd, se vidi da se drvo naslonilo na zgradu, a grane su polomile jedan prozor.

- U toku noći u objektu KBC "Zvezdara" koji su nalazi u Preševskoj 31, došlo je do manje materijalne štete, kada je drvo palo na objekat i oštetitilo okno i prozor - navodi se u saopštenju KBC "Zvezdara". - Nema povređenih, a neposredno nakon događaja su oabevštene sve dežurne ekipe koje su izašle na lice mesta i napravile plan za bezbedno uklanjanje stabla.

Tokom prošle godine, ekipe "Zelenila" su imale pune ruke posla zbog padanja grana i stabala usled jakog vetra, kiše i snega. Iako radnici "Zelenila", svakoga dana, tokom cele godine, kontrolišu drveće na javnim zelenim površinama i primenjuju sve mere nege, usled težine vlažnog i obilnog snega koji se zadržava na krošnjama, dolazi do preloma i ovakve situacije nije moguće predvideti.

Ukoliko je, prilikom pada stabla ili grane, došlo do materijalne štete ili telesnih povreda, neophodno je da građani pozovu Servisni centar grada Beograda na broj 11011, ili da se obrate na mejl info@zelenilo.rs. Šteta se nadoknađuje u najkraćem mogućem roku, pod uslovom da je uzrok stablo koje je u programu održavanja ovog javanog komunalnog preduzeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)